Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Mesec frankofonije u Novom Sadu

Mesec frankofonije obeležava se i u Novom Sadu, pa će tokom marta biti održan niz manifestacija posvećenih frankofonoj kulturi, najavljeno je u sredu u Francuskom kulturnom centru.

Poljoprivredni sajam od 12. maja

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu održaće se od 12. do 18. maja, a zemlja partner biće Austrija, čiji izlagači će predstaviti dostignuća iz oblasti proizvodnje organske hrane, stočarstva, obnovljivih izvora energije i poljoprivrednih tehnologija, saopštio je Novosadski sajam.

Isključenja struje za 15. mart

Delovi Novog Sada, Sremskih Karlovaca, Sremske Kamenice, Budisave, Petrovaradina, Futoga, Rakovca i Čerevića u četvrtak, 15. marta neće imati struje.

Pavličić: Neću opet na sud zbog plata

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić neće učiniti isto što i prvi čovek Beograda Dragan Đilas, koji se oglušio o uredbu Vlade o smanjenju zarada delu zaposlenih u administraciji, jer ne želi da po treći put ide na sud zbog plata.

FOTO: Počeli "Antićevi dani"

U prostorijama Kulturnog centra Novog Sada sinoć je svečano otvоrеna manifestacija "Antićevi dani", posvećena legendarnom novosadskom pesniku, slikaru, filmskom reditelju i novinaru Miroslavu – Miki Antiću.